oklade i kako pobjediti

Dobrodošli na moj blog

04.07.2012.

D. Ferrer vs A. Murray

D. Ferrer (+5.5) at  1.649    4/10

Danas u Wimbledonu igra opet domaći igrač i opet će cijela Velika Britanija bit na nogama. Andy Murray igra protiv odličnog Davida Ferrera. Ferrer je 5. igrač svijeta i najveći zalogaj za Murray na putu do finala. Murray silno želi osvojiti Wimbledon. No bojim se da će u toj želji izgorit kao prijašnjih godina. Murray loše igra pod pritiskom i ako nešto krene po zlu vrlo je moguće da se izgubi. Ferrer ove godine igra sjajno na travi, još nema poraz. Osojio  je turnir u Hertogenboschu. Gdje ni u jednom meču njegova pobjeda nije došla pod upitnik. Ovo je životna prilika za Ferrera da dođe do rezultata karijere, finala Grand slama.

Ferrer ove godine ima 9 pobjeda i bez poraza, a Murray ima 4 poibjede i 3 poraza na travnatoj podlozi. Očito je da je Ferrer u boljoj formi. Ferrer je izbacio vrlo jakog igrača i 9. nositelja Del Potra. Dok je Murray imao lagan ždrijeb. Igrao je protiv Čilića koji je 16. igrač na ATP listi, no Čilić nije pokazao neku borbenost. Smatram da će ovo biti izjednačen dvoboj, kao što su izjednačeni međusobni susreti (5-5). No u ovom prvom međusobnom susretu na travi dajem malu prednost Ferreru.

04.07.2012.

Montreal Impact vs Sporting Kansas City

Sporting Kansas City to win at 2.550     1/10

Večeras se igra MLS liga. Ima tu mnogo zanimljivih utakmica. Naprimjer,  Montreal - Kansas City. Montreal je kipa koja je 8. na tablici. U posljednje dvije utakmice upisali su teška 2 poraza od 3-0. To je zasigurno zbog toga šro im fali iskusni igrači u obrni Nesta, Ferrari, ali i najskuplji igrač također iz redova obrane Rivas.  U susretima kod kuće imaju 2 pobjedene 2 poraza i 1 nerješen ishod. S druge strane Kansas City koji se bori za sam vrh MLS lige. Trenutno su na 3. poziciji sa 4 boda zaostatka za prvim Columbusom. Forma im je solidna. Imaju 2 pobjede, 2 poraza i 1 nerješen ishod.

Kansas City nije neka gostujuća ekipa, u posljednja 5 susreta nemju ni jednu pobjedu. No smatram da će se to danas promjeniti. Imaju izrazito dobar tim. Uigrani su odlično. Nemaju važnijih izostanaka. Dok s druge strane ekipa Montreal ima velike probleme s obranom, što će se na ovoj utakmici pokazati kobnim za njih. Uz malu opreznost ovdje se kladim na pobjedu Kansas Citya.