oklade i kako pobjediti

Dobrodošli na moj blog

05.07.2012.

Pyunik FC - FK Zeta Golubovci

Pyunik FC to win at   2,10 5/10

U Europskoj ligi smo naišli na zanimljiv dvoboj. Armenski klub Pyunik protiv crnogorskog kluba Zeta. Pyunik je trenutno 4. u armenskom prvenstvu. Dok Zeta još nije počela sa svojom ligom i još su na pripremama. Tu vidim glavni razlog zbog čega bi Pyunik trebao biti favorit u ovom meču. Pyunik je u natjecateljskoj formi i to u punoj snazi. Igra se već 15. kolo njihove lige. Zeta još nije odigrala ni jednu prijateljsku utakmicu. To je važan podatak pri odabiru ove oklade.

Pyunik je odlična domačinska ekipa. Zasigurno su svjesni, žele li proći u veći rang natjecanja da moraju doma odigrati jako dobro i naravno pobjediti. Na domaćem terenu imaju 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica. Ta statistika je razlog za optimizam u Pyuniku. Dok je Zeta posljednju utakmicu odigrala 30/05/2012. Na gostujućem trenu su u zadnjih 5 utakmica upisali samo jednu pobjedu. Ovo je odlična utakmica za kladit se na domaćina sa većim ulogom.

05.07.2012.

Shamrock Rovers - St. Patricks Athletic

Shamrock Rovers to win at   2,10  1/10

Večeras se igra irska liga. Sharmock će ugostiti St. Patricks. Domaćin je 4. na ljestvici, dok je gost odličan 2. sa 4 boda zaostatka za prvim. Sharmock ima 2 pobjede u zanjih 5 domaćih utakmica,  a St. Patricks dvije pobjede u zadnjih 5 gostujućih susreta. To pokazuje da će ovo biti neizvjesna utakmica, a kao takvoj uvijek treba dati domaćinu veću šansu. Zadnju međusobnu utakmicu su igrali pred tjedan dana. Gdje je na penale pobjedio Sharmock.

St. Patrick će utakmicu morati igrati bez nekoliko ozljeđenih protimaca. To zasigurno znači prednost za Sharmock.  A za Sharmock neće igrati rezerva O'Donnell koji je u prošloj utakmici dobio crveni karton. Kako se u Irskoj igra čvrst nogomet, nadam se minimalnoj pobjedi Sharmocka. Za minimalan ulog ovdje svoju okladu postavljam na pobjedu domaćina.